14/10/2009

La Xarxa pel Decreixement a Catalunya, Premi a la difusió del decreixement

La Xarxa pel Decreixement a Catalunya rebrà, el proper 28 d'octubre, el "Primer Premi a la Difusió dels Principis del Decreixement". Aquest guardó està organitzat per la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana de la Coordinadora d'ONG Solidàries. El jurat ha decidit concedir el Premi de 500 euros a la "Xarxa pel decreixement a Catalunya" per la seva activitat continuada per difondre els principis del decreixement i, en especial, per haver organitzat de manera exemplar la "Marxa pel decreixement 2008".

Aquest jurat del I Premi a a la Difusió del Decreixement ha manifestat la seva satisfacció per la participació i la bona qualitat dels projectes presentats a la convocatòria de la "Comissió Agenda Llatinoamericana", de Girona. Alhora, ha valorat molt positivament dos altres participants i, atenent la possibilitat de concedir accèssits que contempla la convocatòria, ha determinat atorgar-ne dos de 100 euros cadascun als següents treballs:

A la "Revista Illacrua" per la seva tasca en bé de projectes alternatius i, en especial, pel seu número 161, monogràfic dedicat al decreixement.

Al "Centre de Recerca i Informació en Consum" (CRIC) pels materials que editen per afavorir un consum conscient i transformador.

Els guardons s'entregaran a la presentació de la nova campanya de sensibilització de l'Agenda Llatinoamericana, que es farà al Museu del Cinema de Girona.

Comarques gironines, 14 d'octubre

Més informació: Jordi Planas 616 515 210