01/10/2010

Les dones i la construcció de la pau

La tercera edició del seminari "Pensadors per la Pau, Pensaments per fer la Pau" es fa en clau femenina. L'objectiu és realçar i recordar el paper de les dones en la construcció de la Pau i la Cultura de Pau, sovint oblidat. El curs tindrà lloc entre el 6 i el 17 de novembre, a la Fontana d'Or, de Girona. La sessió inaugural tindrà lloc demà dimecres, a les 7 de la tarda.

Aquest seminari, organitzat conjuntament per GREC Resolució de conflictes i l'Institut Català Internacional per a la Pau, està emmarcat com una activitat més que respon a l'objectiu que té Ayllu de sensibilitzar la ciutadania en Cultura de Pau per tal de promoure la gestió positiva dels conflictes, la pau i el respecte dels drets humans. El curs s'impartirà a Girona, a la Fontana d'Or (carrer Ciutadans, 19). 

 

La sessió inaugural tindrà lloc demà dimecres, a les 7 de la tarda, amb les intervencions de Núria Terés i Bonet, regidora d'Educació i Cooperació de l'Ajuntament de Girona; Veva Ruiz, regidora de Cooperació de l'Ajuntament d'Olot i representant en el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament; i Elena Grau, de l'Institut Internacional per la Pau.