16/11/2020

Més que un regal

S'acosta la campanya de Nadal i hi ha algunes entitats de la Coordinadora, com NouSol, Oxfam Intermón i Girona Acull que ofereixen propostes solidàries.

Sorteig Paneres Antiracistes de Girona Acull

Per participar en aquest sorteig de productes locals que es farà el proper dia 10 de desembre coincidint amb el Dia dels Drets Humans, cal fer un ingrés mínim de 5 euros al número de compte: ES30 0081 5392 1800 0122 9126 i posar com a concepte el teu NOM + número de telèfon. Si es fa un ingrés de 10 euros, les possibilitats de guanyar el lot són el doble i amb 15 euros, el triple. 

Amb la participació en aquest sorteig esteu col·laborant en la campanya #CompresAntiracistesde suport a famílies i persones en situació d’emergència econòmica i social a causa de l’estat d’alarma arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. La majoria d'aquestes persones són migrants en situació documental irregular, els mal anomenats “sense papers”, sense possibilitat d’accedir a les ajudes, a un lloc de feina  i amb por de sortir al carrer degut a la seva situació d’irregularitat administrativa i a l’augment dels controls policials. El sorteig es farà en directe al compte d'instagram de Girona Acull.

Lots de Nadal Solidaris de NouSol

NouSol i El Traginer ofereixen Lots de Nadal solidaris. Una part dels beneficis són cedits pel Traginer a NouSol pels projectes socioeducatius que desenvolupa l'entitat a Catalunya i a Burkina Faso. En especial els projectes destinats a infants, joves i les seves famílies (A la foto). 

A més, El Traginer treballa majoritàriament amb productes de proximitat i el manipulat dels lots el duu a terme la Fundació Iris, que treballa en pro de les persones amb discapacitat Intel·lectual . Si sou una empresa o un particular i esteu interessats en els Lots Solidaris poseu-vos en contacte amb el Traginer i digueu que voleu els Lots de Nadal de NouSol. Podeu preparar el vostre Lot a mida o escollir els Lots ja preparats. VEURE >>

Paneres de comerç just d'Oxfam Intermón

A banda de passar-vos per la botiga de comerç just que l'entitat té al Pont de Pedra de Girona, us recomanem que féu un cop d'ull a la botiga en línia on podreu teure un munt d'idees per a paneres o per a regals diferents i solidaris per aquest Nadal. Paneres de totes mides, bufandes, jocs, objectes de regal...Ara és un bon moment per mirar i no haver d'anar amb presses.