20/04/2021

Microbeques per a joves

La Fundació SER. GI posa en marxa el projecte microBeques 16+ per donar oportunitats educatives a joves adolescents en situació vulnerable. Des de la fundació es vol ajudar a millorar la vida a un míninm de 30 joves i les seves famílies, a la demarcació de Girona. Foto: Fundació SER.GI

La campanya vol difondre i recaptar fons per finançar els projectes d'acompanyament a joves adolescents de 16 anys o més, que actualment s'estan realitzant a Celrà, Salt, Lloret i Girona. Els fons es destinaran a petites beques per a joves en situació vulnerable. I és que moltes persones joves abandonen els estudis per poder treballar i ajudar així les seves famílies. 

Són adolescents en situació de fracàs escolar i risc d’exclusió social que necessiten un suport per retornar als itineraris formatius reglats o optar als no-reglats o laborals. Aquesta formació post-obligatòria (cicles formatius, batxillerat o formació ocupacional), té un cost econòmic que moltes famílies no poden permetre’s, ja sigui per l’import de les matrícules, el material de text/tecnològic o els desplaçaments.

Si vols fer el teu donatiu, entra en aquest enllaç: https://ca.goteo.org/project/microbeques16. També pots conèixer i ajudar a difondre la campanya.