18/10/2016

Mirades torna a la graella de Televisió de Girona

Aquest dissabte, 22 d’octubre, a les 21h. torna el programa Mirades que fem en col·laboració amb TV Girona, amb un nou format.

Dissabte estrenem temporada amb un repàs a diverses iniciatives d’economia solidària com el Pam a Pam de Setem. Com a persones convidades, hi haurà la Glòria Sanz, de la Xarxa d’Economia Solidària i una voluntària del projecte Pam a Pam. En la nova etapa, el programa vol combinar el coneixement d'una persona experta amb el d'un testimoni més vivencial.

El nou Mirades serà més curt i tindrà una durada de mitja hora perquè no inclou el passi de cap documental com fins ara. Això sí, el programa inclourà igualment la secció CeDRe amb recomanacions de recursos –llibres, pel·lícules, jocs o exposicions-, que l’espectador pot demanar en préstec gratuït al Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat de la Coordinadora d’ONG Solidàries.

Mirades és un programa mensual i durant les properes emissions s’ocuparà de la masoveria urbana, de les segones generacions de persones immigrades, de la diversitat religiosa o de la campanya Alto el Foc a l’Albera, per tancar el camp de tir de la base militar de Sant Climent Sescebes .