15/10/2012

Mou-te amb el consun responsable! Nou curs de teatre social

La Delegació de Girona de SETEM i la companyia de teatre Kilalia organitzen el segon curs de teatre social. Com en l'anterior edició, el consum responsable és el fil conductor d'aquest taller, que es farà durants quatre dissabtes de novembre i desembre. Al final del curs, es farà una representació al carrer. T'hi pots inscriure fins al 5 de novembre: girona@setem.org

El teatre social és una eina molt potent de transformació personal i col·lectiva, que suposa canvis transcendents tant per qui el porta al carrer com per qui rep la proposta creativa. Aprendre i practicar tècniques de teatre social ens permet aproximar-nos a conflictes d'origen social des de l'emoció, el cos, la imaginació..., aportar solucions possibles i compartir l'experiència mitjançant el llenguatge universal de l'art i del teatre. El curs, doncs, està adreçat a tothom que vulgui canviar el món a partir del teatre.

LES DADES DEL CURS

Tema: Proposta de teatre social per treballar el consum responsable
Dies: Dissabtes 10, 17 i 24 de novembre i 1 de desembre de 10h a 13h / Dissabte 15 de desembre, representació al carrer d'una acció del taller de teatre.

Lloc: Centre Cívic Pla de Palau - Girona

Preu: 40euros (35 per a sòcies i socis de SETEM i per estudiants/es)

Impartit: Queralt Carnicer Cols i Andreu Sitjes Tarrés.(Del grup de teatre Kilalia)

+ info: girona@setem.org