05/09/2011

Neix la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de les comarques gironines

Aquest dimarts 6 de setembre, a les 11h del matí, es presenta al Col·legi de Periodistes de Girona, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de les comarques gironines (PAH-Girona). Durant la presentació, es donaran a conèixer tres casos molt punyents de famílies afectades pel procés de subhasta i posterior desnonament del seu habitatge.

 

També es difondran els primers actes organitzats per la PAH-Girona: 

Primera assemblea pública a Girona de la PAH. Divendres 9 de setembre a les 7de la tarda, al Centre Cívic Sant Narcís (Plaça Assumpció 27) de Girona. L'assemblea s'adreça a totes aquelles persones que vulguin afegir-se a la lluita de la PAH, tant si estan afectats directament per un problema hipoteca com si hi estan afectats indirectament.

- Manifestació a Girona. Diumenge 25 de setembre, a les 6 de la tarda, al Pont de Pedra de Girona. Manifestació que es farà simultàniament a molts punts de l'Estat Espanyol, per reivindicar el dret a l'habitatge i en concret: la dació en pagament retroactiva, que s'aturin els denonaments ja, i que es pactin lloguers socials.

Més infomació: https://www.facebook.com/pages/PAH-Girona/133161176763706

http://twitter.com/#!/PAH_Girona

pahgirona@gmail.com