05/02/2018

No violència: convicció o estratègia? El cas de Catalunya

Justícia i Pau Girona proposa aquesta setmana dues activitats entorn la cultura de pau i la noviolència: d'una banda, una xerrada analitzant la situació actual catalana i com s'ha implementat la noviolència en les actuacions al carrer des de l'1 d'octubre, i de l'altra, un taller a càrrec de la plataforma En peu de Pau sobre resistència noviolenta.

Aquest dimecres 7 de febrer, a les 7 de la tarda, la Casa de Cultura de GIrona acollirà la xerrada "No violència: convicció o estratègia? A propòsit del cas de Catalunya", en la què participarà Toni Soler, president de FundiPau i Xavier Teis d'EnpeudePau. L'acte, obert a tothom, serà presentat per Jaume Pera, de Justícia i Pau Girona.

La segona activitat programada per JiP Girona és un Taller sobre Acció i Resistència No-violenta a càrrec d'EnPeudePau, un col·lectiu que va néixer fa pocs mesos fruit d’una reflexió compartida sobre els fets que es viuen a Catalunya darrerament, per enfortir la resposta noviolenta i de caràcter pacífic de la ciutadania, davant la deriva repressiva de l'Estat. Si voleu participar d'aquest taller us hi podeu inscriure, gratuïtament, a: INSCRIPCIONS>>