01/10/2010

Nou punt de llibre sobre cooperació al desenvolupament

La cooperació al desenvolupament protagonitza el nou punt de llibre promogut per la Coordinadora d'ONG Solidàries per acostar a la ciutadania els temes que treballen les entitats solidàries de la demarcació. Des d'aquesta setmana, el punt de llibre ja es pot recollir a les principals biblioteques de les comarques gironines o a la seu de la Coordinadora.  

La campanya impulsada des de la Coordinadora d'ONG Solidàries es va iniciar el passat mes d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. La col•lecció està formada per sis punts de llibre que inclouen una breu explicació de cada concepte, la cita d'un personatge relacionat amb el tema i un petit apartat amb consells pràctics sota el títol I tu què pots fer?

Fins ara s'han distribuït a les biblioteques gironines els punts que parlen sobre Comerç Just, Sobirania Alimentària i Turisme Responsable. Ara és el torn de la Cooperació al Desenvolupament, que duu una cita de Verònica Garcia, membre de la Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols. La campanya es perllongarà fins a finals d'any i continuarà amb els conceptes de Cultura de Pau i Drets Humans.

La sèrie de sis punts de llibre ha esta dissenyada com una eina de sensibilització sobre els grans eixos de treball de les entitats de la Coordinadora d'ONG Solidàries. De cada punt se'n distribueixen 2.000 exemplars.

Comarques gironines, 1 d'octubre de 2010