18/03/2014

Nousol, nova entitat de la Coordinadora d'ONG Solidàries

Nousol és una associació socieducativa sense ànim de lucre, que des de l'any 2008 intervé en l’àmbit social amb la la finalitat de crear, donar suport o impulsar projectes socieducatius per al desenvolupament personal i comunitari per col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social. Des d'aquest mes de març, forma part de la Coordinadora d'ONG Solidàries.

Actualment, aquesta entitat dóna suport a Baan Saan Rak o “Casa de l’amor”, un orfenat per a infants en situació de risc d'exclusió social que impulsa una organització no religiosa i no governamental al Nord de Tailàndia.

Igualment, Nousol té un projecte a Kaolack, al Senegal, que vetlla per l'escolarització de nens i nens en situació de risc d’exclusió social i per què no siguin explotats.

L'entitat treballa, també, en un projecte més personal: Inch’Allah, Chaima, que és un projecte audiovisual i de cooperació que pretén millorar les condicions de vida de la Chaima Baalil i la seva família, i al mateix temps mostrar les dificultats a l’accés a la sanitat i les dificultats de persones amb discapacitats físiques en un entorn d’alta muntanya. En aquest projecte s'hi ha involucrat quatre associacions sense ànim de lucre d’àmbits diferents però encarades totes elles a produir millores socials.