12/04/2016

Nova edició del viatge sociocultural al nord del Marroc

L'Associació Èccit organitza un viatge sociocultural a Xauen i la zona muntanyosa del Rif, la setmana del 18 al 29 de juliol. Aquest tipus de viatge, va més enllà del mer turisme i proposa fer una aproximació a la cultura marroquina, en tant que país veí i lloc d'origen de molts dels nostres conciutadans/es. Es tracta d'una oportunitat per conèixer la realitat social, política i cultural del Marroc, així com per interaccionar i crear lligams amb la societat civil i el seu teixit associatiu.

El viatge al Nord del Marroc inclou la visita de les ciutats de Xauen, Targha, Parc de Talassemtane i Rabat. El preu (450 euros) inclou l'allotjament, els trasllats interns, una part dels àpats i visites culturals i excursions, així com una assegurança.

El nucli de l'estada serà Xauen, tot i que algunes activitats i sortides es desenvoluparan en altres poblacions de l'entorn més proper, pertanyents a la zona muntanyosa del Rif i a la costa mediterrània. Al llarg de l'estada es duran a terme diferents activitats de caràcter solidari, turístic, educatiu i artístic.

La data límit d'inscripció és el 31 de maig. Més informació: info@eccit.org | 659 195 920