12/02/2012

Noves eines de comunicació per a entitats

Us presentem dues noves eines o serveis de comunicació que les entitats de cooperació i solidaritat de les comarques gironines podeu utilitzar per fer més ressó de les vostres activitats. D'una banda, la  nova xarxa social canviaelmon.cat i de l'altra, Imatge en Acció, una ONG que s'ofereix de manera gratuïta com a agència de fotografia.

Canviaelmon.cat és una xarxa social on compartir problemàtiques socials i unir persones per promoure el canvi. Amb internet com a eina, canviaelmon.cat es presenta com una «iniciativa solidària i d'educació crítica transformadora amb la intenció d'incentivar la consciència sobre les problemàtiques socials d'arreu». La nova comunitat online permet, entre d'altres coses, veure i difondre causes (peticions) sobre problemàtiques socials i injustícies, compartir aquestes causes per e-mail, Facebook, Twitter, etc. o signar i recollir signatures online, per a alguna causa social. Les entitats que hi vulguin accedir, hauran de registar-se prèviament.

Més informació sobre canviaelmon (pdf) >>

L'altre servei és Imatge en Acció. Es tracta d'una ONG que s'estructura com a agència de fotografia sense ànim de lucre i que està especialitzada en la cobertura fotogràfica d'esdeveniments i activitats d'ONG, que funciona gràcies a la col·laboració altruista de fotògrafs professionals i aficionats, «amb la finalitat de millorar la visibilitat d'ONGs i col·lectius del tercer sector». D'entrada, Imatge en Acció no cobra pels reportatges i s'adreça a ONG, col·lectius i institucions del Tercer Sector que treballin en els camps d'acció social i en campanyes de sensibilització.

Més informació sobre Imatge en Acció (pdf) >>