24/01/2023

Noves formacions per a les entitats de la Coordinadora

Ja s'han obert les inscripcions per a les dues properes activitats formatives de la Coordinadora: la trobada ONGD i mitjans de comunicació, i la formació en Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans. 

La solidaritat és notícia. Trobada-cafè ONGD i periodistes

Què fa que una informació sigui noticiable? Com hem de fer arribar la informació sobre els nostres projectes al/la periodista? Quins criteris professionals s'apliquen a l'hora de conformar la portada del dia? Tertúlia-intercanvi amb la periodista Mariona Ferrer, delegada a Girona del Diari Ara, i amb una representant de la delegació gironina de TV3

INSCRIPCIÓ (fins al 10 de febrer): comunicacio@solidaries.org 

Dates: Dimarts 14 de febrer, de 18 a 19.30h

 

(EGiBDH) per a actors de la cooperació de comarques gironines

Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH) per a actors de la cooperació:

1-Marc teòric EGiBDH en la cooperació per a la Justícia Social

2 -Com incorporar l’EGiBDH en els projectes de cooperació

Dates: Divendres 17 de març de 17h a 20h i dissabte 18 de març de 10h a 13h.

Aquesta formació està organitzada en dos mòduls: un primer teòric en el que s’abordarà què s’entén per Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans en la cooperació per a la Justícia Social, i un segon, pràctic centrat en aportar elements per a la incorporació de l’EGiBDH en la planificació i formulació dels projectes de les entitats. Els formadors són:

Anna Palacios. Directora de l'Institut de Drets Humans de Catalunya. Llicenciada en Humanitats, màster en Drets Humans i en Acció Solidària Internacional, experta en mecanismes internacionals de protecció dels drets humans.

Néstor Calbet. Responsable de formacions de l’Institut de Drets humans de Catalunya. Doctor en drets humans. Les seves àrees de recerca són els drets humans, la democràcia i la construcció de pau amb enfocament de gènere.

INSCRIPCIÓ (fins al 10 de març): solidaries@solidaries.org