28/02/2018

Núria Terés, Lluïsa Geronès i l'Escola d'Adults de Girona, Premis Mestres 68

El Jurat del XXIII PREMI MESTRES 68 que reconeix la tasca desenvolupada en el món de l'educació, han decidit guardonar aquesta edició, corresponent al període 2016-2017, a  Lluïsa Geronès, amb el guardó personal; la CFA Escola d'Adults de Girona, amb el guardó institucional; José Luís Corzo, amb el Premi Internacional; i Núria Terés, amb una menció honorífica a títol pòstum.

L'acte acadèmic on es glossarà la vida i acció professional de cadascuna de les persones guardonades es farà el mes de maig a la Sala d’Actes de la Facultat d’Educació i Psicologia de l’UdG. De moment, els impulsors de Mestres 68 ja han obert la convocatòria 2018.

El Premi Mestres 68 per objectiu reconèixer la tasca educativa que hagi portat a terme o estigui desenvolupant qualsevol persona, grup o institució. Es concedeixen tres guardons -un premi personal, un altre a títol institucional i un de nacional o bé internacional- i el jurat pot concedir, si ho considera oportú, un premi a alguna experiència educativa que s’estigui desenvolupant o una Menció Honorífica a títol pòstum.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 30 d’abril de 2018.