27/05/2021

Oberta la convocatòria de subvencions de l'Ajuntament de Girona

L'Ajuntament de Girona obre aquest divendres 28 la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament i per a projectes d'educació al desenvolupament i de sensibilització. El termini de presentació de sol·licituds és fins al 25 de juny.

L’Ajuntament de Girona destina 170.000 euros a la convocatòria d’ajuts per a projectes de solidaritat i cooperació. Una convocatòria que s'adreça a entitats i associacions gironines que realitzen activitats de solidaritat i cooperació, d'ajut humanitari en l'àmbit internacional o de foment de la solidaritat ciutadana entre els pobles, de promoció de la cultura de pau, l’educació intercultural i la resolució pacífica dels conflictes.

Queden exclosos d'aquesta convocatòria els projectes d’intervenció comunitària, els ja existents a la ciutat de Girona, els projectes duplicats a les dues convocatòries (cooperació internacional i educació pel desenvolupament), i aquells que no arribin a la puntuació mínima en cadascun dels 3 apartats de criteris de valoració. 

Pel que fa a la convocatòria tant pel que fa als projectes de cooperació al desevolupament com als d'Educació i Sensibilització, és necessari que les entitats tinguin seu social central o delegació a Girona i estiguin inscrites al Registre d'Entitats d'aquest Ajuntament. 

COOPERACIÓ INTERNACIONAL

EDUCACIÓ PEL DESENVOLUPAMENT I SENSIBILITZACIÓ

El personal de la Unitat de Cooperació estarà disponible per a l’assessorament i consultes tècniques i administratives que puguin sorgir respecte a aquesta convocatòria. Les podeu adreçar al correu electrònic: cooperacio@ajgirona.cat o contactar via telefònica a través del telèfon: 972 010 250, en l'horari habitual.