• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • Oberta la convocatòria gironina per a projectes de cooperació i educació al desenvolupament

06/04/2022

Oberta la convocatòria gironina per a projectes de cooperació i educació al desenvolupament

L'Ajuntament de Girona obre avui la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional i projectes d’educació al desenvolupament i sensibilització.

Podeu consultar les bases i altra informació d'aquesta convocatòria al web de l'Ajuntament o a l'e-tauler

El termini de presentació de sol·licituds és del 7 d'abril al 6 de maig de 2022, ambdós inclosos.

El personal de la Unitat de Cooperació estarà disponible per a l’assessorament i consultes tècniques i administratives que puguin sorgir respecte a aquesta convocatòria. Les podeu adreçar al correu electrònic: cooperacio@ajgirona.cat o contactar a través del telèfon: 972 010 250, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

D'altra banda, aquest dilluns, 11 d'abril, a les 18h de la tarda a l'Espai de Solidaritat ,es farà el Taller per a Projectes de Cooperació Internacional i Educació pel Desenvolupament. Es tracta d'un taller adreçat a totes aquelles entitats municipals que volen presentar propostes de cooperació internacional al desenvolupament i/o sensibilització a aquesta convocatòria i té com a objectiu repassar els criteris d’avaluació dels projectes així com facilitar eines útils per a la seva formulació. Aquest taller també seguir-se de manera virtual aquí