24/04/2019

Oscar Camps, Fembolcall i VoluntàrICS, guanyadors dels Premis d'Acció Social

La setena edició dels Premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras, que atorga la Fundació Plataforma Educativa han distingit Óscar Camps, en l'apartat de corresponsabilitat ciutadana; "Fembolcall", de l’empresa Resid’ÚS, en l'apartat d'emprenedoria social; i "Voluntar ICS", en l'apartat d’innovació social.

Els guardons reconeixen la tasca de les persones, entitats, serveis i projectes que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones des de l’acció social. En aquesta edició s’hi havien presentat més de vuitanta projectes d'arreu de Catalunya, assolint la fita d’haver estat la convocatòria més concorreguda de les set edicions.

El projecte "Fembolcall"crea llocs de treball per a dones supervivents de violencia de gènere a través de la fabricació de productes reutilitzables. Pel que fa al projecte "Voluntar ICS” es tracta d'un pla de voluntariat desplegat mitjançant l’associacó ICS de Terres de l’Ebre. El premi a Òscar Camps, fundador de l’ONG Proactiva Open Arms, reconeix la seva tasca amb l’emergència humanitària al mediterrani.