07/10/2014

Preparatius per a la celebració del 35è aniversari de la CNA de Nicargua, en marxa

Diverses entitats solidàries amb Nicaragua han decidit crear la Comissió pro celebració del 35è aniversari de la CNA de Nicaragua (Comissió CNA35),  que treballarà en la Brigada CNA35, l'edició del llibre de Sebas Parra i Orlando Pineda "El sueño que fue. Un relato sobre la alfabetización en Nicaragua", que s'està fent realitat gràcies a una campanya de micromecenatge a Verkami encara oberta, i en l'organització del viatge d'Orlando Pineda per presentar el llibre aquí. La comissió, que es reunirà properament, segueix oberta a qualsevol institució, entitat o persona que vulgui sumar-s'hi.

Fins al moment, la Comissió CNA35 està formada per Amics de Puerto Cabezas de Vilafranca del Penedès, Àrea de solidaritat i cooperació de l'Ajuntament de Girona, Associació d'Educació Popular Carlos Fonseca Amador, AEPCFA-Barcelona i Girona, Casa de Nicaragua, Comité Antiimperialista, Comitè de Solidaritat Sandinista, eldimoni.com de Santa Eugènia de Ter, La Guerrilla Comunicacional, SolidariQuart, Solidaritat Arbúcies-Palacagüina, SOARPAL i SOLNICA, Solidaridad con Nicaragua.

La propera reunió de la Comissió CNA35 serà el proper dissabte 18 d'octubre, a les 10.30 del matí, al Centre Cultural Joan N. García-Nieto - Centre Cívic la Gavarra, C/Mossèn Andreu 13-19 de Cornellà de Llobregat (Metro: L5, parada: Gavarra). Després hi haurà un dinar a El Bodegón.

L'ordre del dia que es proposa és el següent:

  1. Programa preliminar de l'estada d'Orlando Pineda/presentacions del llibre El sueño que fue. Un relato sobre la alfabetización en Nicaragua.
  2. Organització de la Comissió CNA35: equip de coordinació i temes organitzatius que cal concretar.
  3. Organització de la Brigada Europea CNA35
  4. Altres temes d'interès

Donat que aquesta serà l'única reunió que es farà aquest 2014 es prega assistència. per a més informació: sebasparra@solidaries.org