30/11/2010

Presentació del calendari de consum responsable 2011

I estrena a Girona d'una peça teatral sobre el consum "irresponsable" de robaAVUI DIMARTS 30 DE NOVEMBREA LES 19H.A L'AULA VIADER DE LA CASA DE CULTURA DE GIRONA 

La Coordinadora d'ONG Solidàries i la Càtedra UNESCO de Desenvolupament Humà Sostenible presenten aquest vespre el nou calendari de consum responsable, per sensibilitzar sobre les conseqüències dels excessos consumistes. La presentació començarà a les 19h., a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona i serà a càrrec de Jordi de Cambra, coordinadora general de la Càtedra Internacional UNESCO de Desenvolupament Humà Sostenible de la UdG i de la Universidad de La Habana Xarxa UNESCO/UNITWIN Medeuramèrica per al Desenvolupament Humà i Gemma Valeri, de la Coordinadora d'ONG Solidàries.

En aquesta ocasió, el calendari confronta els missatges enganyosos d'eslògans publicitaris ben coneguts, a la dura realitat de molts de països del Sud, amb l'objectiu de fer visibles les grans desigualtats Nord-Sud.

I a partir de les 19.30h, estrena de la peça teatral "Quina tela!", emmarcada en la campanya Roba Neta de la cia Xucrut. Posteriorment, debat amb Albert Sales de la campanya Roba Neta.

VEURE VÍDEO >>

DOSSIER DE PREMSA >>

Comarques gironines, 30 de novembre

Informació premsa: Sònia Cervià 972 21 99 16 / 645 665 255

www.solidaries.org