19/04/2010

Punts de llibre sobre comerç just, per Sant Jordi

Coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, la Coordinadora d'ONG Solidàries engega una campanya de distribució de punts de llibre a les biblioteques de les comarques gironines. S'ha dissenyat una sèrie de sis punts que contenen flaixos informatius sobre els temes de solidaritat que treballen les entitats de la Coordinadora. Els primers punts, centrats en el Comerç Just, començaran a repartir-se per Sant Jordi.

Els punts han estat dissenyats com una eina de sensibilització de la ciutadania vers els temes que treballen les entitats de la Coordinadora. Inclouen una breu explicació de cada tema, una cita d'un personatge conegut o implicat en el tema i un petit apartat amb consells pràctics sota el títol I tu què pots fer?.

La Coordinadora d'ONG Solidàries repartirà un total de 2.000 punts de llibre de la primera sèrie sobre comerç just. La campanya es perllongarà fins a l'abril del 2011 i tractarà altres temes: Turisme responsable, Cultura de Pau, Drets Humans, Sobirania Alimentària i Cooperació al desenvolupament.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans.

Comarques gironines, 19 d'abril de 2010