10/02/2016

Què fem amb la pobresa energètica?

Quines iniciatives hi ha des de l'àmbit local, l'autorganització popular i l'àmbit social per fer front a la pobresa energètica? Com afecta la nostra salut? Quines vulneracions de Drets Humans implica? Aquest dissabte, 13 de febrer, la Xarxa de Lluita pels Drets Socials organitza al centre cívic del Barri Vell de Girona una jornada per conèixer l'abast de la pobresa energètica i les iniciatives que hi ha per lluitar-hi en contra.

El testimoni de Doris Pérez, membre de la PAH Girona-Salt i afectada per la pobresa energètica, obrirà la jornada que començarà a les 17h. Seguidament, Ferran Burch, parlarà de l'experiència en l'àmbit municipal. Burch és regidor a Salt per IPS.

En la part central de la jornada, s'abordaran algunes iniciatives socials que funcionen a l'àmbit local: el projecte de pal.liació i prevenció de la pobresa energètica del Gironès, i el projecte Pobresa Energètica de Càritas Girona.

La jornada clourà amb una xerrada a càrrec de la Xarxa per la Sobirania Energètica sobre el model energètic actual. L'entrada és oberta a tothom.