27/05/2014

Què hi ha darrere les marques?

Estàs fart/a que el canvi climàtic provoqui fam? Oxfam proposa la campanya "Tras la marca" que combina l'anàlisi i la informació, amb l'acció. L'entitat ha analitzat algunes empreses com Kellogg's, General Mills, Danone o Mars i les puntúa segons la seva empremta en el canvi climàtic i els índexs de contaminació ambiental.

La campanya anima la ciutadania a utilitzar el seu poder com a consumidors/es per pressionar els Governs i d'altres empreses i fer que impedeixin que el canvi climàtic segueixi causant fam. Pots participar llegint, difonent l'informe, firmant i compartint la petició o participant en els debats a les xarxes socials.

Segons Oxfam, a les empreses alimentàries els importa molt la nostra opinió. Si milers de persones exigim a empreses com Kellogg's que redueixin les seves emissions nocives i demanem als govern i a d'altres empreses que facin el mateix, aconseguiríem, segons Oxfam, allunyar el canvi climàtic dels nostres aliments. Per això demana que els hi  fem arribar. Com? Ho tens aquí.