25/06/2018

Recurs del mes de juliol 2018

L'estiu és mes de casals, colònies, campaments i altres estades lúdiques i en grup a l'aire lliure. Per aquest motiu des del CeDRe us proposem tot de materials per a la dinamització d'activitats en grup.

BAGUL DE GRAN FORMAT. JOCS DEL Mon

Parxís, Mikado i Dominos gegants. Sacs per fer curses, Joc de Tella o Carooms per muntar a l’aire lliure un taller de jocs dels cinc continents. Amb les instruccions i anècdotes sobre la història de cadascun.

JOCS DE SEMPRE EN FORMAT GEGANT

Les set diferències, el twister (o l’enreda’t), els sudokus, els memories, el joc de l’oca, o la sopa de lletres. Lones de metre quadrat amb fitxes grans per jugar a l’aire lliure. La temàtica, el comerç just, les instruccions i la diversió, la de sempre.

PARACAIGUDES

Paracaigudes de 12 ó 14 nanses per a jugar amb pilotes, globus, cubs de tela...Però sobretot amb coordinació i utilitzant totes les parts del cos per a fer formes espectaculars amb l’ajuda de l’aire i el moviment de la tela. Un imprescindible dels jocs d’equip cooperatius.

KAPLA

Un miler de petites fustes planes i llises per a la construcció. Només cal imaginar-ho i ser pacient per aconseguir formes, escultures i estructures tan fascinants com efímeres.

LLAPIS COOPERATIU

Un repte per al grup, aconseguir dibuixar o escriure en equip, utilitzant el mateix llapis alhora. Poden sostenir el llapis fins a deu persones diferents, per això caldrà però tenir un bon pols i sobretot una coordinació extrema.

 

Trobeu tots aquests jocs i més aquí