03/06/2019

Recurs del mes de juny 2019

A punt de tancar el curs escolar, us proposem gaudir de curtmetratges que ens donin recursos i idees per pensar i valorar el que hem fet, hem apreciat, hem après i hem viscut durant aquests mesos. 

 

Els curts que us proposem son això, molt curts a fi que fàcilment pugueu utilitzar-los a tall d'introducció d'un taller o activitat.

Esperem que us siguin d'utilitat.

Amb Los Gritones en poc més d’un minut en tenim prou per obrir un diàleg sobre l’empatia.

Amb el curtmetratge Gazpacho, necessitem tan sols tres minuts per inicar una conversa sobre la violència que exercim -massa sovint- de manera involuntària.

Gràcies a la senzillesa d'aquest espot publicitaride dos minuts, fàcilment podrem reflexionar sobre com afecten les presses i les pressions -que imposem i ens imposen- en la qualitat de les nostres accions. 

Xategem cinc minuts per posar al punt de mira la comunicació 2.0 amb En línia

I finalment, amb aquest treball de segon de batxillerat d'Alicia Rodenas, Ahora o Nunca, només caldran cinc minuts per deixar-nos mudes... i muts. Sobre la violència de gènere al llarg de la vida d'una noia.

Videos curts per a diàlegs i converses llargues que esperem que us inspirin.

 

Us presentem dues novetats entrades recentment al CeDRe:

Les exposicions "Dones. Protagonistes del Sud" gira entorn a la vida diària de les dones: treball, tasques domèstiques, cura d'infants, etc.  i l'exposició "Infants del Món"  on a través de fotografies molt colorides, veiem jocs i situacions quotidianes de criatures d'arreu del món.