04/09/2015

Recurs del mes de setembre 2015

Proposta educativa per l'inici del curs escolar.

 Aquest mes de setembre us convidem a passejar-vos pel nou web de la Coordinadora on hi trobareu, encara en construcció, tota la oferta de recursos i materials en préstec gratuït, organitzat per temàtiques i amb imatges.

Amb aquest recurs, us oferim un taller, una campanya i un material que esperem que pugueu utilitzar i dur a la pràctica durant aquest curs escolar.  Aquests mateixos recursos els podeu veure també al web de l'ajuntament de Girona dins l'oferta de recursos educatius de La caseta.  

 

   La Maleta dels contes, valors, sentiments i emocions

Una maleta amb contes il·lustrats per al treball a l'aula dels sentiments. Contes que inclou: El dia que la Saïda va arribar, En Max se'n va, La Marta diu no!, La petita Messi i el seu estimat oncle, Una abella de més. El material es deixa de manera gratuïta al centre. Per al bon aprofitament de la maleta dels contes es recomana parlar abans amb la tècnic del CeDRe per adequar activitats i contes a les necessitats detectades a les aules. 

Per demanar aquest recurs cal escriure un correu a: recursos@solidaritat.org

 

   Visita les ONGD

Voleu conèixer les ongd del territori? Des del CeDRe us oferim una trobada per tal de poder visitar "in situ" l'entitat que vosaltres escolliu per a conèixer. Tindreu la oportunitat de conèixer els seus projectes i la seva manera de treballar.  En el cas de no poder desplaçar-vos, l'entitat pot venir al vostre centre i explicar-vos-ho directament a l'aula. 

Per demanar aquest recurs cal escriure un correu a: recursos@solidaritat.org

 

  Construïm la pau. Campanya del DENIP 2016

Enguany la campanya del DENIP (Dia Escolar de la Noviolència i la Pau) vol construir una "Girona, ciutat de Pau" i una "Figueres, ciutat de Pau". Si el vostre centre pertany a una d'aquestes dues poblacions us podeu apuntar a la campanya que es desenvolupa durant tot el mes de gener i que té la seva festa final de campanya el divendres 29 de gener.

La proposta d'enguany és la d'aixecar construccions amb tetrabricks que contindiran missatges sobre la cultura de pau.  Més informació i inscripcions al blog de la campanya: construimlapau.wordpress.com