02/05/2011

S'obre la convocatòria del Festi.Dok

El Festival de cinema documental de Girona pels drets humans i la pau, Festi.DoK, ha publicat les bases per a la presentació de treballs documentals en format de curmetratge. El termini per a la presentació dels curts finalitza el 15 de juliol. Aquest festival, que arriba a la segona edició, vol convertir-se en un esdeveniment social, reivindicatiu i cultural i té com a objectiu fomentar el coneixement dels trenta articles de la Declaració dels Drets Humans, entre la ciutadania.

 

El concurs del Festi.Dok s'adreça tant a professionals independents, com a escoles, universitats, institucions, televisions i productores, que tinguin els drets d’exhibició de les obres que presenten. Els curts que entren a concurs han d'estar relacionats amb qualsevol dels trenta articles recollits a la Declaració Universal dels Drets Humans.

Les obres guardonades i les seleccionades es projectaran dins del Festival, que tindrà lloc a Girona el pròxim 1 d'octubre. Les categories per concursar són dues: millor curt documental i millor minicurt documental jove (menys de 5 minuts de menors de 21 anys). Les obres guardonades rebran una obra de l'artista Vicens Huedo.

El Festi.Dok és una iniciativa d'Imatges per la Solidaritat i compta amb el suport de de l'Ajuntament de Girona i la col·laboració de la Coordinadora d'ONG Solidàries.

Podeu consultar les BASES AQUÍ>>