05/04/2017

Si no estàs d'acord amb la despesa militar, fes objecció fiscal (abril 2017)

Des de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida ens ho posen fàcil: si no estàs d'acord amb invertir en els exèrcits, no acceptis la declaració i fes objecció fiscal a la despesa militar. És la campanya "Desarma els teus impostos" per la pau i el desarmament, que comença avui 5 de d'abril, coincidint amb l'inici de la campanya d ela renda.

És important que si vols fer objecció fiscal no acceptis l'esborrany. L’Objecció Fiscal a la despesa militar permet a la ciutadania donar l’esquena als exèrcits i derivar els diners a un projecte o entitat que promogui la cultura de pau. Auqesta campanya es promou des de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per setè any la campanya Mogudes per la Pau. «Se’ns justifiquen els exèrcits, fins i tot en temps de crisi i retallades socials, amb la falsa idea de la “seguretat”. Però, i si abordéssim les relacions internacionals no des d’una perspectiva militar sinó des de la gestió pacífica dels conflictes?», es pregunten els impulsors.

Des d'aquesta entitat es demana màxima difusió de la campanya i suport en les piulades que es fan des del seu compte: @CoordONGDLleida

Podeu consultar la guia que ensenya com desarmar els vostres impostos: