25/11/2014

Taller de Metodologies Participatives per a la Transformació Social

Kilalia i Setem-Girona posen en marxa una formació adreçada a persones interessades en la construcció col·lectiva, l'organització grupal i els processos educatius participatius. Es farà els propers dissabtes 13 i 20 de desembre, al Centre Cívic Ter de Girona. Ja podeu fer la vostra inscripció a girona@setem.org. El taller costa 45 euros (40 per a socis de Setem i estudiants).

Quan ens trobem participant en un projecte de grup, sovint se’ns generen preguntes que no sabem com respondre i que creen dicultats dins del grup: Com aconseguir un clima de cofiança, comunicació i connexió? Com mantenir la participació, la motivació i el compromís? Com gestionar els conflictes per a generar canvis constructius?

L'aplicació de metodologies participatives en els processos grupals milloren la comunicació, l'apropiació i l'apoderament de les persones i dels grups. L'objectiu de la formació és compartir eines per a gestionar la participació en diferents contextos de processos grupals (grups on participem, com a persones educadores...) des de la base ideològica de l'educació participativa per la transformació social.

El curs va adreçat a les persones interessades en la construcció col·lectiva, organització grupal o processos educatius participatius (membres d’entitats, associacions, persones treballant dins l’àmbit social, educatiu, estudiants de pedagogia, d’educació social, etc).

INSCRIPCIÓ>>

DÍPTIC>>