24/02/2021

Tecnologia social: eines i recursos per a entitats

La pandèmia provocada per la Covid19 ha capgirat els nostres paradigmes. La tecnologia ha agafat encara més força en un món interconnectat i on la digitalització ha tingut un paper fonamental al llarg de tots aquests mesos. Preneu nota: dijous 4 de març, trobada virtual per compartir eines i recursos digitals.

En aquest context més digital que mai, la Coordinadora de ONG de les comarques gironines i l'Alt Maresme impulsa una Comissió de Tecnologia Social per dinamitzar activitats, promoure grups de reflexió i acompanyar les entitats i organitzacions socials cap a la transformació tecnològica. 

De moment, i oberta a totes les entitats que ho desitgin, el proper dijous 4 de març a les 17h, organitzem una trobada virtual on compartirem recursos i eines digitals que poden facilitar la tasca de la vostra entitat.

La trobada-taller comptarà amb una primera part en la què intervindrà l'experta en innovació i tecnologia social de Colectic Cooperativa, Anna Inglés, que ens parlarà del context digital i de la importància de la tecnologia  en el sector de les entitats. En una segona part, Mohamed El Amrani, president de l'associació Azahara d'on neix la idea de la comissió tecnològica, exposarà algunes eines digitals per gestionar voluntariat, per a disseny gràfic, etc, que fan més fàcil el dia a dia de les entitats. Per acabar, hi haurà una exposició de bones pràctiques de digitalització en els projectes de cooperació.

Per a inscripcions: comunicacio@solidaries.org  (fins al mateix 4 de març a les 12h del migdia)

Igualment, us recordem que continuen obertes les inscripcions del curs Artivisme, una formació artística que desenvoluparà una campanya de sensibilització entorn una idea principal: el concepte de la vulnerabilitat i la lògica de les cures. El grau de vulnerabilitat social i ambiental a més de la capacitat de resiliència de l'individu, la comunitat i l'ecosistema. Es farà amb l’acompanyament i l’intercanvi entre les ONG i els artistes de La Volta. (Dies 20 i 27 de març)

Inscripció OBERTA i obligatòria (places limitades) a: FORMULARI >>