13/04/2021

Tot recordant Paulo Freire

El Nucli Paulo Freire de la UdG organitza, amb la col·laboració de l'Associació La Guerrilla Comunicacional, un programa d'activitats amb l'objectiu de divulgar l'herència política i pedagògica del revolucionari mestre Paulo Freire.

El programa comença aquest dimecres 14 d'abril, amb un Cercle de Lectura sobre Emergència climàtica, a partir del text "Educar en temps d’emergència climàtica. Reflexions per a una educació ecosocial amb la mirada de Paulo Freire", de Marta Guillaumes i Pibernat. Ser'a de 18 a 20h a l'aula 251 de la Facultat d'Educació i Psicologia de l'UdG.

Però hi ha més activitats, són aquestes:

Dimarts 20 d’abril, a les 11h, a Torre Alfons-Girona XII i Salt: Presentació a la premsa del llibre La força del coneixement. Crònica de 40 anys de l’educació d’adults a les comarques gironines, conduïda per Xavier Sala, director adjunt d’El Punt Avui i novel·lista, amb la presència de les autores.                                                                                                                                              

Dissabte 24 d’abril, a les 19h, a l’Ajuntament de Sant Miquel de Fluvià: Presentació del llibre La força del coneixement. Crònica de 40 anys de l’educació d’adults a les comarques gironines.

Dijous  29 d’abril a les 18.30h, a la Biblioteca de Figueres: Presentació del llibre La força del coneixement. Crònica de 40 anys de l’educació d’adults a les comarques gironines.

Dimecres 21 d'abril a les 19h, al teatre Ateneu de Celrà: Estrena de la Simfonia de l’alfabetització, música del compositor Paco Viciana i audiovisual de La Guerrilla Comunicacional.

Dimarts 4 de maig, a les 10.30, al CFA Girona: Presentació del llibre La força del coneixement. Crònica de 40 anys de l’educació d’adults a les comarques gironines i de la Simfonia de l’alfabetització.

Dimarts  4 de maig, a les 19h, a l’Auditori de la Casa de Cultura de Girona: Presentació a Girona de la Simfonia de l’alfabetització, música del compositor Paco Viciana i audiovisual de La Guerrilla Comunicacional.

Dimecres 5 de maig, a les 18.30, al CFA Girona: Presentació del llibre La força del coneixement. Crònica de 40 anys de l’educació d’adults a les comarques gironines i de la Simfonia de l’alfabetització.