09/11/2015

Transformar el món mitjançant l'art

Resoldre un conflicte a través del teatre? Eixamplar el públic al que adrecem una campanya de sensibilització gràcies a un plus de creativitat i art? Difondre l'economia solidària amb altres eines que no siguin la xerrada? Setem GironaLa Nave Va us proposen aquest cap de setmana, un taller d'acció artística per a la transformació social, al centre cívic Barri Vell de Girona. Un taller que us donarà eines per a renovar el llenguatge que utilitzem per arribar a la ciutadania. T'hi vols inscriure?

 

 

El Taller d'Acció artística per a la Transformació Social es farà els propers dissabte i diumenge (14 i 15 de novembre) al Centre Cívic Barri Vell de Girona.

La formació consta de tres parts:

  1. Dinàmiques de grup i democràcia, amb tècniques de Reflect-Action, Teatre de l'oprimit,...
  2. L'art com a eina per a la transformació social
  3. Creació i execució d'accions artístiques sensibilitzadores

 

La proposta és fer algunes dinàmiques de grup a partir de les necessitats d'acció del grup. En una segona part, s'exploraran diferents opcions artístiques per obrir espais de reflexió a partir de l'art, amb el teatre com a eina principal però utilitzant també la música, la dansa i les arts plàstiques. La tercera part és per preparar accions reals i concretes per fer en el nostre entorn.

Les inscripcions les heu de fer a girona@setem.org El preu és de 20 € per als socis i activistes (amb compromís de participar en dues accions de l'entitat) de SETEM  i de 45, per a la resta.