30/04/2014

Un mes de consum responsable, a Banyoles

Diverses entitats banyolines han programat, durant tot el mes de maig, activitats per donar a conèixer i promoure actituds i iniciatives per al consum responsable. Un taller de cuina a l'Ateneu Obert de la Dona i la projecció del documental "Gasland" sobre el fracking i les seves conseqüències, donen pas aquest mateix dissabte, 3 de maig, al Mes del Consum Responsable.

El grup de consum La Cistella, Banyoles Solidària, Limnos, Can Butinyà, l'Ateneu Obert de la Dona i la PAH Banyoles són les entitats que impulsen aquest mes centrat en un altre consum, i compten, a més, amb el suport de l'Ajuntament, del Museu Darder, de la campanya SOS Peix, la Plataforma Aturem el Fracking i la Festa del Comerç Just.

D'entre les activitats, destaca una excursió pel riu Ser i la visita a un productor ecològic de Campmajor (diumenge 18), el passi del documental "Apaga y vámonos" a càrrec de Banyoles Solidària que retrata el conflicte del poble maputxe-pehenche amb la multinacional Endesa (diumenge 25), la Festa del Comerç Just (dissabte 10) o una xerrada sobre el peix que mengem (dijous 22).

CONSULTAR PROGRAMA >>