• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • Un miler d’alumnes de 30 instituts de secundària de Girona i comarques participen a la 6a edició de la Cantata per la Pau

26/02/2014

Un miler d’alumnes de 30 instituts de secundària de Girona i comarques participen a la 6a edició de la Cantata per la Pau

El Teatre Municipal de Girona acollirà avui al vespre (20 h) la sessió oberta al públic de l’espectacle de la 6a edició de la Cantata per la Pau. UAP 14! reunirà 1.000 alumnes de 30 instituts de secundària de Girona i les comarques gironines damunt l’escenari per representar un xou musical i teatral. La Cantata s’emmarca dins de les activitats de celebració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau.

La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Girona, el Grup de Treball Musical de Secundària de Girona i Oxfam Intermón. Hi participaran els següents centres educatius de Girona: Col·legi La Salle, Institut Carles Rahola, Institut Jaume Vicens Vives, Institut Montilivi, Institut Narcís Xifra, Institut Santa Eugènia i Institut Santiago Sobrequés.

Durant cinc mesos, l’alumnat dels diferents centres ha treballat els valors de la pau, la solidaritat i la cooperació utilitzant la música i el teatre com a eines d'expressió i mobilització. El cost de l’acte d’aquest vespre serà de 6 euros de donatiu, que anirà dirigit al projecte Oxfam Intermón per pal·liar els efectes de la crisi alimentària que afecta a Burkina Faso.