24/04/2017

Una bústia per denunciar el racisme, a l'Espai de Solidaritat

Si vols denunciar el racisme i defensar els teus drets, ja ho pots fer a la bústia antiracista que la Coordinadora d'ONG Solidàries ha instal·lat a l'Espai de Solidaritat de Girona. D'aquesta manera, ens sumem a la inciativa promoguda per l'Espai Antiracista Salt-Girona que ja ha distribuït, cinc bústies més a Salt i Girona.

A més de la bústia de l'Espai de Solidaritat, a Girona podeu fer les vostres denúncies també a les bústies de l'Escola d'Adults, a l'Ateneu Eugenienc, a l'Espai Jove Els Químics, i a l'Ateneu Popular Salvadora Catà. A Salt, en trobareu una a l'Institut Vallvera.

Les bústies van acompanyades de fulletons explicatius i butlletes de denúncies per a poder omplir. Les denúncies també es poden presentar al correu gironesantiracista@gmail.com o a l’espai que s’habilitarà al web gironesantiracista.wordpress.com.

Poden presentar denúncies aquelles persones que hagin estat víctimes o testimonis d'agressions, insults o amenaces; denegació d'accés a un establiment; situacions de maltractament o discriminació en l'àmbit laboral, institucional o per part d'alguns professionals; o pels racistes d'algun partit polític. Les denúncies poden portar identificació de la persona o bé presentar-se de manera anònima.

Amb aquesta acció, l'Espai Antiracista vol fer seguiment de la realitat social de Salt i Girona i donar suport a les persones denunciants que vulguin defensar els seus drets.