05/04/2022

Unint forces de la diàspora africana

Àfrica 2.0 España i Ashoka, amb el suport d'EUDIF, s'uneixen per crear una xarxa de líders de la diàspora africana a l'Estat espanyol, que estableixi relacions amb emprenedores socials del continent africà.

I per aconseguir-ho conviden els i les líders de la diàspora africana a unir-se a la comunitat, per acabar creant programes de desenvolupament de la capacitat de la diàspora, tant aquí com a l'Àfrica. 

Es tracta, doncs, d'identificar persones amb capacitat de lideratge i connectar-los amb emprenedors i emprenedores socials a l'Àfrica per construir una comunitat que fomenti un entorn adequat, millori l'impacte social i impulsi el creixement.

Els requisits per formar-ne part és: viure a l'Estat espanyol, estar interessat/da en l'impacte social i en reforçar la seva implicació amb Àfrica, tenir més de 18 anys, origen africà (de qualsevol generació), tenir idees per treballar amb la diàspora i parlar anglès, entre d'altres. 

La persona seleccionada accedirà a una sèrie de tallers i activitats de construcció de comunitat per enfortir la seva capacitat de lideratge, habilitats de canvi i per treballar amb el grup de líders.

Podeu fer arribar les vostres sol$licituds fins al 20 d'abril, AQUÍ>>