26/11/2013

Vine a construir la banca ètica cooperativa a Girona

El grup promotor de FIARE a Girona, en plena fase de creació, busca gent interessada en participar en aquesta cooperativa de finances ètiques. Per aquest motiu, ha engegat la Jornada d'Informació i Assessorament sobre finances ètiques, que es farà aquest  dijous 28 de novembre, de 16 a 20h., a l'Espai de Solidaritat de Girona. Dins d'aquest horari, Eulàlia Reguant, membre de l'oficina tècnica de FIARE, farà assessorament personalitzat, tant a entitats com a particulars. Ien el marc d'aquesta jornada, Justícia i Pau de Girona presentarà la campanya "El teu banc és a la llista?, canvia't a la banca ètica".

Amb aquesta jornada, el grup promotor de FIARE a Girona vol facilitar que els gironins i gironines interessats/des en el projecte. disposin d'un espai on poder informar-se, resoldre dubtes, fer suggeriments o donar-se d'alta com a socis del projecte. Si us interessa, podeu obtenir més informació i també despenjar-vos el document de sol·licitud per fer-vos socis de la cooperativa de finances ètiques - FIARE aquí>> o assitir a la jornada de dijous.

FIARE és una xarxa de persones i organitzacions «amb vocació de crear alternatives en el mercat financer per construir una economia amb altres valors i al servei d'una societat més justa». Igualment, FIARE és una empresa que ja està operant a l'Estat espanyol com a agent de Banca Popolare Etica, S.Coop.