17/06/2014

Vine a jugar amb nosaltres!

Els dies 28 i 29 de juny, els jocs cooperatius del CeDRe de la Coordinadora d'ONG Solidàries es traslladaran a la Plaça de la Independència de Girona per compartir una estona amb tothom que tingui ganes de jugar i aprendre. Els jocs cooperatius, de comerç just i de banca ètica del CeDRe seran presents a la primera edició del Ludivers, el Festival de les Cultures i de la Imaginació, que tindrà lloc del 26 al 29 de juny a diferents punts de la ciutat.

Ludivers comptarà amb sis planetes temàtics: Juganer, Imaginari, Econstruïm, Articiència, Click & Dit i Històric. A nosaltres ens trobareu al planeta Econstruïm, situat a la plaça Independència, i on hi trobareu tallers de manipulació de jocs de construcció, activitats de joc simbòlic i relacionades amb la creativitat, el reciclatge, les joguines de cartró i fusta i la joguina conscient.

Els jocs de les entitats de la Coordinadora que presentarà el CeDRe són: Èthica, sobre finances ètiques; els jocs de SETEM, twister, joc de l’oca, sudoku, memory i sopa de lletres per conèixer diferents vessants del comerç just; el joc de taula Kimaloé sobre joc sobre els drets dels infants; el joc, també de taula, Muntem el nostre poble, sobre democràcia participativa, de Càritas-Girona, i i els jocs cooperatius Maxibamboleo i Llapis cooperatiu, per treballar la cohesió de grup.

Veure article al PUNT AVUI>>