23/03/2015

Visions del Món Africà a la UdG

L'Oficina de Cooperació de la Universitat de Girona, juntament a la URV Solidària, l'Oficina de Cooperació de la Universitat de Lleida i a la UPF Solidària organitzen la segona edició de les Jornades Visions del Món Africà, els propers 10 i 17 d'abril. Les jornades són obertes a tothom, amb inscripció gratuïta.

En la sessió del 10 d'abril, es parlarà dels desafiaments de la cooperació Sud-Sud a l'Àfrica i en la segona sessió, el 17 d'abril, del paper de les organitzacions de la societat civil a l'Àfrica i dels moviments de dones en el desenvolupament. Us hi podeu inscriure fins al 8 d'abril.

L'Oficina de Cooperació de la UdG, a més, ofereix una nova edició del Curs de Cooperació. S'hi treballen diferents aspectes relacionats amb l’elaboració i execució d’un projecte de cooperació internacional, d'altres aspectes sanitaris a tenir en compte a l’hora de viatjar a determinades zones del planeta, i s'hi mostren, també, diverses experiències de projectes promoguts i desenvolupats des de la UdG. La Coordinadora d'ONG Solidàries hi participa, des de fa temps, en una de les sessions. Aquest curs de cooperació es farà els dies 10 i 17 d'abril, i 8 de maig a la Facultat de Dret del Campus de Montilivi de Girona.