27/11/2009

Volem en Youb Saoudi a casa, ja!

La Plataforma Aturem la Guerra de les comarques gironines engega la campanya "Volem en Youb Saoudi a casa, ja!". En Youb és una de les 21 persones que va ser detingudes per formar part del famós Escamot Dixan. Va sortir en llibertat sense cap càrrec, però mesos després va ser detingut per una petició d'extradició a Algèria, on va ser extradit pel govern després de passar 3 anys i mig en presons de l'Estat espanyol.

A Algèria va ser absolt de qualsevol càrrec i alliberat. Des d'aleshores, ja fa gairebé 3 anys, intenta aconseguir un visat per tornar a Girona, on viu la seva família. El govern de l'Estat espanyol, el mateix que el va detenir, empresonar i extradir injustament, ara li nega el visat per poder refer la seva vida a casa. La campanya, doncs, pretén desencallar d'una vegada aquesta situació tan injusta.

La Plataforma Aturem la Guerra de les comarques gironines demana la vostra participació en 3 punts:

1. Adhesió al manifest. Podeu enviar l'adhesió a:  campanya.youb@gmail.com

2. Assistir, per expressar el vostre suport, a la roda de premsa que servirà de tret de sortida de la campanya el proper Divendres 4 de desembre a les 16h., a l'Estació d'Olot de Girona.

3. Difondre i participar a la manifestació del dissabte 18 de desembre a les 18h., a la Plaça Catalunya de Girona.

Podeu llegir el manifest AQUí>>