11/09/2010

Xarxanet.org presenta a Girona un servei gratuït d'assessorament a entitats

Els tècnics del portal Xarxanet.org faran un assessorament presencial, individualitzat i gratuït, a les entitats de Girona que ho desitgin, per donar a conèixer, així, els serveis que ofereix el portal web. Concretament, proposen fer assessorament en Projectes i en Formació. La jornada tindrà lloc el proper 21 de setembre, a l'Hotel d'Entitats, i està organitzada per la Fundació Pere Tarrés i el Departament de Governació i Administracions Públiques.

Pel que fa a Projectes, els tècnics poden oferir assessorament en el disseny i elaboració de projectes, del pla de finançament i la captació de recursos, el pla de comunicació, etc. En relació a la Formació, ofereixen orientació en l'elaboració i establiment del pla de formació, oferta de recursos materials i dossiers de continguts formatius o confecció d'accions formatives, entre d'altres.

La jornada tindrà lloc de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda

Les entitats interessades en rebre aquest tipus d'assessorament cal que concertin cita al telèfon: 902 415 000 de 9 a 14h i de 16 a 19h i demanin per Marta Vilaró. Per qualsevol dubte,  podeu enviar un correu a : MVilaro@peretarres.org.