Belratti

  • Jocs
  • Cooperació, Pau, Antimilitarisme i Conflictes
  • de 12 a 16 anys, I fins als 100 anys
  • Castellà
  • Michael Loth
  • Gratuït amb fiança 30.00€
  • Teixell: joc-2021

Esteu comprant obres d’art per al vostre museu, sempre intentant complir les tendències actuals i trobar l’art genuí dels vostres associats. Però el famós falsificador Belratti intenta enganyar incloent les seves pròpies pintures falses a la vostra col·lecció.

Belratti, els jugadors es divideixen en dos papers: compradors i pintors, i juguen contra el joc. El joc presenta dues cartes com a temes pels quals els compradors necessiten comprar quadres. Demanen un cert nombre de cartes i els pintors han de complir col·lectivament aquest nombre objectiu.

Els pintors seleccionen cartes de les seves mans que creuen que s’adaptaran més a un dels temes. A continuació, s’afegeixen cartes addicionals com a falsificacions de Belratti. Totes les cartes es barregen de cap per avall i després es giren cap amunt. Els compradors han de seleccionar totes les cartes dels pintors, no les cartes falses de Belratti.

Els rols canvien després de cada ronda. Si es compren massa falsificacions, els jugadors perden

Composició:

  • 216 Cartes a tot color
  • 2 fullets d'instruccions (cat i cast)

 

Alguns aprenentatges que hem recollit de les vostres experiències:

Presa de decisions, interpretació de conceptes i cooperació son les grans bases d'aquest joc que farà crèixer la creativitat a qualsevol grup. Explicar i endevinar quines han estat les relacions fetes en el moment d'assignar uns quadres i no uns altres al museu és una tasca que segons amb quins equips pot ser més fàcil o més difícil. Un joc que recorda a Codi Secret, també a Díxit ja que hi ha aquesta part d'interpretació d'imatges, però en la versió cooperativa i sobretot, canviant de rol a cada jugada, fet que li dona més dinamisme al joc. Molt senzill i per a jugar amb qualsevol edat i fins hi tot amb grups d'edats diferents. La mecànica del joc és tan senzilla que podem agafar les cartes d'imatges i substituïrles per d'altres que ens puguin convenir per a aprofundir en aspectes més dirigits: història, literatura, ciències, etc (llavors, no és ja el joc en sí, però si un bon plagi per a gamificar algun aprenentatge més curricular)

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec