Bla, bla, bla

 • Jocs
 • #cedreacasa, Pau, Antimilitarisme i Conflictes, Educació
 • de 7 a 11 anys
 • joc de taula
 • Castellà, Anglès, Francès, Portuguès, Alemany
 • Djeco
 • #CeDReacasa: #El CeDRe a casa
 • Gratuït amb fiança 30.00€
 • Teixell: joc

Aprenem a comunicar-nos jugant. És un joc completíssim. Fomenta la comunicació, el llenguatge, l'associació d'idees i la creativitat. També ens fa ser justos amb l'actuació dels altres.

Cada jugador rep 5 cartes. Es llança un dau i aquest decideix quin tipus de joc cal jugar: pot ser que hàgim de crear una història amb les nostres cartes, que haguem de fer una associació de la nostra amb una altra, o que ens hagin d'identificar amb una carta. Un jutge sempre haurà de decidir si la teva actuació és digna de premi.

Contingut:

 • 1 dau de fusta
 • 1 llibret d'instruccions
 • 240 cartes amb imatges 

 

Alguns aprenentatges que hem recollit de les vostres experiències:

Estimulació de la imaginació, la comunicació i la creació d’històries. Treball sobre el llenguatge i la interpretació d’imatges i símbols.  Ofereix moltes possibilitats de joc segons la intencionalitat de la dinamització (treball sobre l’autoconeixement, diàleg d’emocions i sentiments, ...)

Útil per a la cohesió de grups, el treball a través d’anècdotes i testimoniatge, la relació imatge- concepte i l’enriquiment del vocabulari. Associació d’idees, pensament i raonament lògic, interpretació de la imatge i comunicació del relat. Ideal per a la pràctica oral d’idiomes en grups de diferents edats amb nivell bàsic de vocabulari i gramàtica.

#CeDReacasa

Si has vingut a buscar el joc del BLA, BLA, BLA i ara el trobes a faltar, adapta’n un per casa!

Necessites moltes imatges diferents que pots aconseguir de postals, fotografies, cromos, o fins hi tot, barrejar petites joguines, objectes de casa i ninots i posar-los dins un sac de roba com els que es fan servir per dur l’esmorzar a l’escola.

Un cop tot a dins, teniu la possibilitat de crear un dau (fent un cub amb cartolina o cartró) o crear 6 cartes de joc (caldrà escollir-ne una a sort cada vegada que calgui jugar) on hi hagi les següents accions: explicar una història, fer una associació, o decidir a qui més s’assembla l’objecte.  Un cop muntat el nostre “joc d’estar per casa”, comença la partida, tothom agafa 5 imatges o mini objectes (si no en tenim prou, doncs n’agafem 3) i la primera persona (que en direm directora de la partida), llança el dau o tria una carta i deixa un dels seus objectes al mig (el que vulgui). La resta haurà de posar al mig de la taula un dels objectes que té seguint el que mana la partida: un objecte relacionat amb el que hi ha, un objecte amb el qual sigui capaç de muntar un mini conte amb el que hi haurà a la taula o un objecte que s’assembli d’alguna manera a l’objecte que la directora ha posat al mig (o que s’assembli a la mateixa directora en persona). Un cop tots els objectes son a la taula, la directora escull el que més creu que s’adiu al què la partida manava i ho justifica. La resta de jugadores, abans, han hagut d’explicar el motiu de la tirada (la història, la semblança...). Passa el torn a una altra persona que farà de directora de partida. Guanya qui arriba primer a les 5 partides guanyades. Podeu complicar el joc.... Posant objectes més diversos i més estrafolaris que tingueu per casa!

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec