Brick Party

 • Jocs
 • #cedreacasa, Cooperació
 • de 4 a 6 anys, I fins als 100 anys
 • Castellà
 • Luca Bellini
 • #CeDReacasa: #El CeDRe a casa
 • Gratuït amb fiança 30.00€
 • Teixell: joc-2019

Un  joc de construcció i de comunicació que et posa a prova. En què ets millor: construir amb maons de plàstic o explicar com fer-ho? Podries construir amb els ulls tancats o amb una sola mà? Podries explicar-ho sense parlar? Pots ser més ràpid que els teus oponents? Brick Party és un joc frenètic de construcció! Revela la regla especial per a aquesta ronda, tria la teva parella de joc, i prepara't. Agafa els maons i construeix la forma que triïs més ràpid que els altres! i, en la següent ronda? una nova regla especial, nova parella de joc i noves formes… És un joc que sempre diverteix!

 

Contingut:

 • 36 Maons de plàstic de, 4 colors ( 9 maons per color),
 • 10 Cartes de regles o normes
 • 10 Cartes de puntuació,
 • 144 Cartes de formes (36 de cadascun dels 4 valors),
 • 1 Rellotge de sorra 
 • 1 Carta per a crear “les teves regles”.

 

Alguns aprenentatges que hem recollit de les vostres experiències:

Joc de construcció i comunicació. S’aprèn a jugar en equip tot competint però forçant el canvi d’equip constant, per tant, no sempre la mateixa estratègia guanyadora servirà per ser el campió o campiona de la partida. Alhora, la norma del joc és canviant segon el que marca l’atzar de les cartes, un altre factor que caldrà aprendre a gestionar. Comunicació, escolta, atenció, gestió de l’estrès i del temps, comprendre indicacions i instruccions donades i aprendre a comunicar ordres de manera entenedora utilitzant diferents metodologies. A més, el fet de treballar amb models de dos dimensions i passar-ho a una construcció de tres dimensions treballa un seguit de capacitats matemàtiques i lògiques que el fan interessant també a nivell competencial per a l’assignatura.

#CeDReacasa

És un joc difícil d’adaptar, però no impossible! Podem si més no, agafar-ne la idea i ajudar-vos a convertir el LEGO de casa en  un joc de taula, divertit i familiar.

Retalleu unes 10-15 cartes per jugadora i a cada carta escriviu el nom d’objectes i animals: casa, taula, cadira, gos, ocell, ànec, rata, vaixell, persona... I agafeu tres daus que tingueu per casa d’altres jocs.

Juguem? Doncs feu parelles o equips. Tireu els daus, la suma dels punts dels daus us donaran el nombre de peces de LEGO que podeu fer servir a la partida (podeu estipular que si surten dos daus amb una puntuació per sota de 5 es tornin a tirar). Teniu ja la el nombre de peces? Doncs ara, una de les persones del grup o de la parella, escull una de les cartes a l’atzar i la llegeix sense que la resta de l’equip la pugui veure i en un temps limitat (feu la prova i decidiu el temps que no sigui massa llarg, no més de 120seg.) la persona, haurà de descriure el tipus de peces que creu que necessitarà el company o companya per muntar l’objecte que ha llegit i donar-li les instruccions perquè les vagi enganxant i encaixant mentre li dona la forma que ha llegit a la carta (si amb sort, la parella endevina què està construint, el treball d’equip serà més ràpid, si no, ... paciència i a escoltar atentament s’ha dit!). Una altra versió seria que la persona que llegeix la carta sigui la mateixa que fa la construcció, i la resta, ha d’endevinar de quina figura es tracta. Dues versions per un joc... que quan vinguis al CeDRe veuràs que no és el mateix i que va molt i molt més lluny en enginy i repte!

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec