Comando Malva

  • Fons bibliogràfic
  • Sexualitat i igualtat de gèrene, Drets, Narrativa
  • de 12 a 16 anys, A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Pilar Bellver i Olga Carmona Peral
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: N BEL

La Marga, la Bea, la Remi, la Vane, la Lina i la Cintia són sis dones d'entre 26 i 67 anys que, malgrat pertànyer a diferents classes socials, tenen en comú el seu compromís amb la causa feminista. Indignades davant l'últim crim masclista d'una dona que havia denunciat al seu marit per maltractaments —però al qual un jutge va absoldre—, es plantegen que ja no és suficient amb manifestacions al carrer o articles en la premsa i decideixen que han de passar a l'acció. Per a això, constitueixen el Comando Malva amb l'objectiu d'actuar contra els símbols més importants del poder patriarcal. Les conseqüències seran imprevisibles.

Assistim als seus debats: quin tipus d'acció violenta emprendre, contra qui, quina lectura política tindria l'elecció d'un objectiu o d'un altre? Amb quins mitjans reals compten elles per a dur a terme un atac? Com fugir de l'escena? Que coartades preparar enfront de la policia? Com difondre en les xarxes l'ideari del comando?

I quina és la història de cadascuna, com va ser la infància de la  Lina, per què la Remi no va poder estudiar, quin és el secret de la Marga per a lligar tant, com va aconseguir la Bea convertir la seva llibreria en un referent feminista, per què es va criar la Vane amb la seva àvia i no amb la seva mare, quin escàndol sexual va portar a la Milloncé a convertir-se en una espècie de refugiada sexual lluny del seu país?

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec