Comando Malva

  • Fons bibliogràfic
  • Feminismes i gènere, Drets, Narrativa
  • de 12 a 16 anys, A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Pilar Bellver i Olga Carmona Peral
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: N BEL

La Marga, la Bea, la Remi, la Vane, la Lina i la Cintia són sis dones d'entre 26 i 67 anys que, malgrat pertànyer a diferents classes socials, tenen en comú el seu compromís amb la causa feminista. Indignades davant l'últim crim masclista d'una dona que havia denunciat al seu marit per maltractaments —però al qual un jutge va absoldre—, es plantegen que ja no és suficient amb manifestacions al carrer o articles en la premsa i decideixen que han de passar a l'acció. Per a això, constitueixen el Comando Malva amb l'objectiu d'actuar contra els símbols més importants del poder patriarcal. Les conseqüències seran imprevisibles.

Assistim als seus debats: quin tipus d'acció violenta emprendre, contra qui, quina lectura política tindria l'elecció d'un objectiu o d'un altre? Amb quins mitjans reals compten elles per a dur a terme un atac? Com fugir de l'escena? Que coartades preparar enfront de la policia? Com difondre en les xarxes l'ideari del comando?

I quina és la història de cadascuna, com va ser la infància de la  Lina, per què la Remi no va poder estudiar, quin és el secret de la Marga per a lligar tant, com va aconseguir la Bea convertir la seva llibreria en un referent feminista, per què es va criar la Vane amb la seva àvia i no amb la seva mare, quin escàndol sexual va portar a la Milloncé a convertir-se en una espècie de refugiada sexual lluny del seu país?

 

Còmic/Novel·la gràfica/

Opcions de lloguer

Aquest material no es pot prestar individualment, forma part d'un recurs.

Sol·licita el prestec del recurs SEXE, DROGUES I ROCK&ROLL. MALETA JOVES que conté aquest material.