Cuques Cooperatives

  • Jocs
  • #cedreacasa, Cooperació
  • de 7 a 11 anys, de 12 a 16 anys, A partir de 16 anys
  • No definit / No cal
  • popular
  • #CeDReacasa: #El CeDRe a casa
  • Gratuït amb fiança 30.00€
  • Teixell: joc-2018

Sis cuques de plàstic per a que mainada i aduts es desplacin pausada i coordinadament. Un joc divertit i  cooperatiu per a l'exterior o espais grans que permet el treball en equip, el treball de lideratge i la pràctica motriu de qui s'ha convertit en part de la cuca. 

exterior/gegant/festes/

Contingut:

  • Un tub de tela amb  vuit cuques de plàsitc de color (algunes vermelles i d'altres blaves)

 

Alguns aprenentatges que hem recollit de les vostres experiències:

Coordinació, lideratge, seguir un ritme marcat i treballar en grup són els ingredients bàsics per a què les cuques avancin. Alhora, el fet d’estar dins la cuca i haver de caminar alhora provoca i estimula el treball de relació entre iguals, d’apropament i contacte físic. Podem treballar l’espai de seguretat i intimitat personal -que dins la cuca es veu envaït- fins hi tot, si les cuques formen part d’una cursa, hi haurà en equips, una part competitiva i per tant de gestió de l’èxit i fracàs del grup i de la cursa.

Les cuques, pensades per a 4-6 persones poden també esdevenir part d’un joc on intercanviar les persones d’una cuca a l’altra -sense que aquestes deixin de caminar- segons les instruccions donades: persones amb sabates de color negre, persones que portin ulleres, les que celebren l’aniversari durant el mes en curs... De manera que durant uns segons introduïm un moment de caos i desestabilització a les cuques que han de seguir avançant cap a la meta final.

#CeDReacasa

Si has vingut a buscar el joc de les CUQUES COOPERATIVES  i ara el trobes a faltar, adapta’n un per casa!

Son senzilles construccions fetes de plàstic per a que mainada i adults es desplacin pausada i coordinadament.

 Podeu construir-ne amb bosses d'escombraires o retalls grans de roba -si en teniu- i buscar un recorregut per fer dins el pis (passadís, menjador...) Si sou família nombrosa, construïu-vos dues cuques i inventeu jocs i proves entre vosaltres!

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec