Democracia deliberativa y derechos humanos

  • Fons bibliogràfic
  • Drets, Política i relacions internacionals
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Harol Hongju Koh y Ronald C Slye
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 32 DEM

En tots els continents, tant els Governs com les organitzacions no governamentals s'estan comprometent en mesura creixent amb la defensa dels drets humans universals. Però això no impedeix que alguns poders estatals segueixin cometent genocidis i matances de civils ni que dones, nens, homosexuals, minories ètniques i religioses continuïn sent víctimes de la violència i la discriminació a tot el món. Hi ha una vasta bretxa entre la justificació moral i filosòfica dels drets humans i les prescripcions existents per imposar-los.

Per això, els assajos d'aquest volum es proposen el projecte intel·lectual comú de desenvolupar una filosofia política dels drets humans. Aquesta tasca requereix l'exploració de quatre relacions fonamentals: la relació entre l'ètica i els drets humans, entre el constitucionalisme i la democràcia, entre la democràcia i la deliberació, i entre la moral i el càstig.

En aquestes relacions, se superposen prioritats i exigències teòriques i pràctiques, que s'exploren aquí des de les posicions actuals més representatives de la filosofia política i del dret. En aquesta rigorosa i apassionada discussió sobre els problemes més urgents dels drets humans, participen prestigiosos filòsofs i advocats, assessors i analistes polítics d'Estats Units i Amèrica llatina, per brindar així un homenatge a Carlos Santiago Nino (1943-1993), el distingit advocat argentí que va ser assessor del president argentí Alfonsín i coordinador del Consell per a la Consolidació de la Democràcia.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec