El apocalipsis del ISIS

  • Fons bibliogràfic
  • Pau, Antimilitarisme i Conflictes, Història, Mediambient i Geografia, Economia i desenvolupament, Política i relacions internacionals
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • William McCants
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 355.02 MCC

L'Estat Islàmic és un dels grups jihadistes més letals de la història recent, més despietat i més devot fins i tot que al-Qaida. Els seus milers de seguidors han conquerit territoris de Síria i l'Iraq sotmetent a milions de persones, esclavitzant dones, decapitant a presoners i desafiant a tot aquell que intentés detenir-los. 

Per poder comprendre a aquest grup armat cal conèixer la psicologia subjacent i el magnetisme que exerceix sobre una minoritària però així i enorme població musulmana. Els seus líders han combinat astutament dues de les idees més poderoses de l'islam, el retorn del califat i la fi del món, afirmant complir la voluntat de Déu. El seu zel religiós i la seva fe cega en les profecies sagrades permeten entendre per què les estratègies seguides fins al moment resulten insuficients i ineficaces. Mai deixaran de lluitar perquè així està escrit. 

Basat en informes interns, incloent textos religiosos antics i comunicacions secretes que molt poques persones alienes a l'organització coneixen, aquest llibre explora com el fervor religiós, el càlcul estratègic i la profecia apocalíptica conformen el passat de l'Estat Islàmic i presagien seu negre futur.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec