El negocio de la comida. ¿Quién controla nuestra alimentación?

  • Fons bibliogràfic
  • Salut, Història, Mediambient i Geografia, Economia i desenvolupament
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Esther Vivas
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 613.2 VIV

L'objectiu d'aquesta obra és destapar i analitzar les entranyes del sistema agroalimentari, endinsar-nos en els budells de l'agronegoci i els supermercats, armar-nos de dades i exemples. Per què els aliments recorren milers de quilòmetres del camp al plat? Per què en 100 anys ha desaparegut el 75% de la diversitat agrícola? Per què hi ha fam en un món on es produeix més menjar que mai? Per què som "addictes" al menjar escombraries?

Analitzem les causes de la fam, els mecanismes que permeten l'especulació alimentària, la "febre" per la terra, els vincles entre pobresa i alimentació, la connexió entre agricultura industrial i canvi climàtic, la invisibilitat de les camperoles, l'impacte dels transgènics , les conseqüències del que mengem en la nostra salut, els motius d'una alimentació "enganxada" al consum de carn, entre d'altres temes. Destapar el que no els interessa que vegem.

Una tercera edició ampliada que no vol quedar-se a la crítica sinó dotar-nos d'informació comprensible i valuosa per treure conclusions i passar a l'acció. Una obra que és un crit a no resignar ni a claudicar. Una crida a preguntar-nos i indagar. Una apel·lació a la rebel·lia i al compromís per un consum responsable.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec