El trol Trok a: La Núria va a la platja

  • Fons bibliogràfic
  • de 4 a 6 anys
  • Català
  • Rosanna Riu i Laura Mampel
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: NI RIU

Núria està molt il·lusionada perquè passarà uns dies a la platja, a Peníscola, amb els seus pares i uns amics. Aquesta il·lusió es torna en impaciència i aquesta impaciència acaba trastornant l'entorn familiar des de ben d'hora. Ens anem a la platja? on? com? a quina hora? falta molt?… són algunes de les preguntes que la petita dirigeix, de manera incontrolada, cap als seus pares.

Una vegada a la platja, la Núria, tot buscant la seva pala vermella, acaba allunyant-se massa de l'ombrel·la familiar fins a tal punt de sentir-se perduda. En aquest moment, apareix un personatge que l'ajudarà a trobar als seus pares i a més la farà reflexionar sobre la situació que acaba de viure.

En aquest sentit, és imprescindible la figura de dos personatges imaginaris, la fada Chic i el trol Trok. Tots dos personatges acaben ajudant als i les protagonistes a través de la reflexió.

Un conte que a les famílies ens pot venir com a anell al dit per a fer veure als nostres fills, de manera molt senzilla i atractiva, les conseqüències que pot tenir no saber controlar els nostres impulsos, a més tenir dispersa la nostra atenció. Un conte per al treball de les emocions i els comportaments. 

 

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec