Entender la noviolencia: contornos y contextos

  • Fons bibliogràfic
  • Pau, Antimilitarisme i Conflictes
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Maria Carter Hallward y Julie M. Norman (eds.)
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 341.67 ENT

L'ús de l'acció noviolenta està en alça. Des del moviment Occupy fins a la primavera àrab, els activistes de tot el món utilitzen de manera creixent les tàctiques no armades per a desarmar als sistemes opressors, corruptes i injustos.Però què volem dir exactament amb noviolencia? Quins són els seus orígens ? filosòfics i històrics? Difereixen en alguna cosa les campanyes de motivació política de les quals es realitzen principalment per motius econòmics? Quins són els límits i les oportunitats per als activistes que es comprometen avui amb l'acció noviol enta?Es tracta d'un nou tipus de lluita del segle XXI o simplement d'una moda passatgera?

El llibre ofereix una introducció global a la noviolencia teòrica i pràctica. Explora els diferents enfocaments, finalitats i trajectòries de les campanyes noviolentes des de Gandhi fins als nostres dies, combinant l'anàlisi dels debats teòrics claus amb les perspectives recents sobre casos d'estudi tant històrics com contemporanis.

Les contribucions de destacats acadèmics i persones que practiquen la noviolencia fan d'aquest llibre una lectura essencial per als activistes, estudiants i professors interessats en la conflictivitat política, la seguretat internacional i els estudis sobre pau i conflictes.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec